Bruidswerk

De mooiste vorm van bloemwerk is het bloemwerk wat de liefde tussen 2 personen bezegeld op een van de mooiste dagen in het leven van de mens. 
Bloemetje komt zo! Blinkt uit in het op maat maken van de mooiste droogbloemwerken passend bij de trouw locatie, sfeer, kleding en persoonlijkheid van de aanstaande bruid en bruidegom. 

Benieuwd naar onze werkwijze? check onze pagina voor extra informatie hierover! Onze werkwijze 

De voordelen van droogbloemen bruidswerk.
Behalve een prachtige foto van de trouwdag heeft u ook nog een heel mooi fysiek boeket wat nog zeker 1 jaar staat te schitteren in uw woonkamer! 
zo kunt u keer op keer genieten van de mooie herinneringen aan deze dag. 

Hieronder hebben we verschillende sfeerimpressies en foto’s van eerder door ons gemaakt bruidswerk. Dit betekend niet dat wij alleen deze kleuren kunnen leveren. We hebben een assortiment van meer dan 250 verschillende soorten en kleuren droogbloemen. Voldoende keus dus! 

 


Bruidsboeket

Het belangrijkste bloemwerk op jullie speciale dag is toch wel het bruidsboeket. Bij ons krijgt u de garantie dat de bloemen net zo perfect zijn als uw dag! Dat doen we met heel veel liefde. En dat zie je terug in het resultaat!

 

 

Corsages

Zowel voor de bruidegom en bruidsmeisjes/jongetjes als voor dag gasten maken wij de mooiste corsages. Met zorg afgestemd op het bruidsboeket van de bruid en de kleuren van het pak van de bruidegom. 

Is de kleur nog geheim? Geen probleem, jullie kunnen ook apart van elkaar contact hebben met ons. Zo houden jullie de kleuren nog steeds als een verassing voor elkaar. 😉

 

Haar diadeem

Een geweldige manier om je look net dat extra te geven! Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor een mooi haar diadeem. Dit is erg leuk voor de bruid als aanvulling op het kapsel, maar zoals de foto’s laten zien kun je er je bruidsmeisje ook heel erg gelukkig mee maken! 

Tip: hang hem daarna mooi in de woonkamer (of kinderkamertje) en geniet er daar ook nog lang van! 

Haarclip

Vind je het wel leuk om extra bloemen in je haar te verwerken, maar is een krans niet wat je zoekt? Misschien is dit de ideale optie voor je! Een haarclip is makkelijk te bevestigen in het kapsel en is erg elegant door zijn subtiele aanwezigheid. De clip kan compleet afgestemd worden op het bruidsboeket waardoor de look helemaal compleet wordt.

 

Hand corsage

Een super unieke vorm van bruidswerk. Een techniek waar wij uitvoerig onderzoek naar hebben gedaan en ons in hebben gespecialiseerd. Overgewaaid vanuit de VS en door ons in Nederland geïntroduceerd. 

Een must have als je net wat anders wil als de standaard opties! 

Het zit super comfortabel en blijft heel de dag zorgeloos zitten. Geen zorgen u kunt gewoon lekker gaan dansen met deze corsage op uw hand! Contact

Nu u ons en onze stijl wat beter hebt leren kennen heeft u misschien nog wel wat vragen. Deze beantwoorden wij natuurlijk graag voor u. Via onderstaand formulier neemt u makkelijk contact met ons op. 

Heeft u vragen met betrekking tot onze werkwijze, of bent u benieuwd hoe wij tot het perfecte resultaat komen met onze klanten? Kijk dan nog even op de onze werkwijze pagina  

Emmy De nooy- van Thiel
Emmy De nooy- van Thiel
Buidswerk + Aankleding locatie
Lees verder
Senna is een absolute topper als het aankomt op one-of-a-kind bruidswerken. Wij wilden graag iets anders, niet zo oubollig en standaard maar dat is niet zo makkelijk als het lijkt. Onze wens was een uniek boeket, bijpassende corsages, tafelversiering passend bij de locatie, en een bloemenkrans voor ons bruidsmeisje en ALLES paste perfect bij elkaar en bij onze kleding (mijn jurk was niet wit dus dat was een uitdaging) – en het toffe is dat alles van droogbloemen is en dat we alles dus nog jaren kunnen bewaren! Vooral de handcorsage was een absolute aandachtstrekker. Iedereen vond ‘m gaaf en hij bleef goed zitten. Na het publiceren van de eerste foto’s kregen we al een mail of die gefeatured mag worden op een speciale site – als dat geen compliment is! Senna bedankt voor het meedenken, voor de service en voor je scherpe oog mbt passende bloemen en kleuren. Dit heeft onze trouwdag echt compleet gemaakt en het was 100% ons. Een droom die uitkomt.
Anne
Anne
Haarkrans + Boeket
Lees verder
We hebben prachtige foto's van de mooiste dag ooit! Mede dankzij jou! 😀 Nogmaals super bedankt voor je bloemwerk!!
Meike - Moeder van het bruidsmeisje
Meike - Moeder van het bruidsmeisje
Haarkrans bruidsmeisje
Lees verder
De diadeem is goed stevig want hij ligt nog in de la en moet af en toe op als ze prinses speelt of als ze iets anders heeft bedacht! 🙌❤️ Blijft goed zitten doordat hij speciaal op maat afgesteld kan worden
Rianne
Rianne
Haarkrans
Lees verder
Ik heb heeel veel complimenten gekregen over mijn krans! Het stond echt geweldig mooi. Super bedankt!