BLOEMETJE KOMT ZO!

Hoe leuk is het om iets in huis te hebben dat speciaal voor jou op maat is gemaakt?! Dit is het moment!

 

Heb jij al tijden een bepaald idee voor een lege muur, of ben je echt eens toe aan iets anders? Dan ben je hier aan het goede adres! Al de producten die wij op deze website, Instagram of facebook heb staan kunnen worden aangepast aan de ruimte die jij in gedachten hebt! 😉

Het enige wat ik hiervoor nodig heb is een foto van de ruimte, de kleuren die je mooi vindt en eventueel de afmetingen die je in gedachten hebt!

Onze specialisten kijken dan graag mee om tot een geweldig resultaat te komen. 

 

 
Ben je geen fan van gaten in de muur? 

En heb je al een kast vol met vazen staan, maar nog steeds niks leuks wat je er in kan zetten? Ook dan hebben wij een oplossing!

Door jouw eigen vazen te vullen met een mooi droogbloemen boeket heb jij altijd gezellige kleuren in huis. Deze boeketten geven uw huis 24/7 een gezellige sfeer, en het mooie is nog: met deze boeketten heb jij zelf verder geen werk! Je laat ze door ons passend en op maat maken, en hoeft er daarna alleen maar van te genieten!

Bent u benieuwd geworden, of twijfelt u over het soort bloemwerk? Stuur ons dan geheel vrijblijvend een foto of een berichtje. Dan kijken we samen verder naar de mogelijkheden! ❤️️