Onze werkwijze

Ons eerste gesprek vindt vrij snel na ons eerste contact plaats. In dat eerste gesprek leren we elkaar kennen en bepalen we in grote lijnen de sfeer en stijl van het bruidswerk. We bespreken of het gaat om alleen een bruidsboeket en corsages, of ook om de tafelversiering en eventuele haardecoratie voor bruid of bruidsmeisje. 

Vanaf dat moment zullen we regelmatig contact hebben over de kleuren die jullie graag terug willen zien. Wij sturen dan proefsamenstellingen van verschillende soorten en kleuren bloemen in de besproken stijl. Die passen we aan tot we tot een akkoord komen voor een definitieve samenstelling waar jullie beide gelukkig van worden. Deze voeren wij dan zo door dat alle bloemwerken elkaar ophalen en versterken. Dit voor een ultiem resultaat op bijvoorbeeld de foto’s. 

Als alle aantallen definitief zijn kunnen wij een offerte sturen, zo blijven we transparant over de kosten. Zodra daar akkoord op is gegeven staat de bestelling en is het wachten op de datum dat alles bezorgd gaat worden. Is er tussendoor nog een kleine aanpassing in kleur? Dan gaan we daar met alle liefde over in gesprek, het eindresultaat is het gene wat telt! 

Dit proces resulteert keer op keer in een prachtig op maat én met liefde gemaakt bruidswerk op wat jullie extra laat stralen op jullie mooie dag. ❤️

 
Heeft u na het lezen van dit artikel nog aanvullende vragen, twijfel dan niet en stuur ons vrijblijvend een berichtje via dit contact formulier. 
Foto door: Gabyjongenelenfotografie